THỨ TƯ,NGÀY 22 THÁNG 4, 2020

Про Себе В Резюме Програміста Приклад

Bởi Nguyễn Hoàng Phong

Cập nhật: 16/03/2022, 01:28

А місце проживання у місті Києві, напр., то є напр. “Место” в російській і місце в українській мові. Ой біда з цими кальками з російської… https://wizardsdev.com/ Пошук резюме програміста в Москві. На сторінці представлений зразок резюме по спеціальності ‘Програміст (розробник інформаційних систем)’.

  • Залиште комунікабельність, відповідальність, акуратність та пунктуальність конкурентам.
  • Головне в такому резюме, навички і компетентність.
  • Ну і головною частиною вашого резюме будуть професійні навички,…
  • Шукаючи роботу, я зрозуміла, що не кожному роботодавцю потрібен грамотний працівник.
  • Назва повинна відображати роль, на яку ви подаєтесь, і ідентифікувати вас — resume_dmytro_striletskyi_software_engineer.

Адміністрація може не розділяти точку зору авторів інформаційних матеріалів та не несе відповідальності за розміщену користувачами інформацію. Професійні навички – повинні бути перед “Досвідом роботи” під номером 3. Є можливість додати контактні дані тих, хто може порекомендувати вас як фахівця, — це ж чудово!

Резюме програміста – готовий зразок 2021 для пристрою на… Стаття на Хабрі, хоча її автор з часом змінив ставлення до деяких з пунктів. «Зашийте» посилання на сайт компанії в її назву. Я згоден(-на) з умовами використання сайту і політикою конфіденційності. Ми відправимо вам лист з посиланням для підтвердження.

LinkedInGitHubFacebookУвійти по пошті або твіттеру. Коментарі можуть залишати тільки користувачі з підтвердженими аккаунтами. Відштовхує коли вакансія вислана як масова розсилка, без адаптації під кандидата. Шукаючи навчання співробітників роботу, я зрозуміла, що не кожному роботодавцю потрібен грамотний працівник. Зразок резюме програміста (розробника інформаційних… У резюме програмісту особливу увагу слід приділити амбітності і любові до справи.

Програмістами називають людей від керівників великих проектів по розробці програмного забезпечення до любителів, що поодинці пишуть коди програм. Та і не лише у дискримінації проблема, а у тому, чому вік і рожа повинні вирішувати долю людини, навички, знання – ось основа. згоду на обробку персональних даних Гаджети теж обираються не лише за кольором корпуса. І остання, та не менш важлива порада — створювати, редагувати та розміщувати резюме дуже зручно з мобільного — за допомогою нашого застосунку. Завантажуйте застосунок Work.ua, і робота мрії у вас у кишені.

Зразок Резюме Програміста

Також, я рекомендував би прибирати конкретні цифри з досягень(я сам колись так робив). По перше, деякі цифри нічого не вартують без контексту(в твоєму резюме це кости по інфрастуктурі). По друге, деякі цифри можуть зіграти в мінус. І коли на проекті, куди ти подаєш резюме, оперують цифрами в десятки/cотні разів більшими, як думаєш це плюс чи мінус? В такому самому реченні, але без цифр, основна суть не зміниться, тому не варто їх добавляти. Якщо інтервьюверу буде цікаво, він сам спитає про деталі.

Резюме для програміста зразок та поради

А я от, до речі, брав нейтіва. Але потім спеціально тільки один артикль забрав, бо так на одну сторінку не поміщалося. Дивно, що він не помітив багато чого, треба буде ще одного взяти. Велетенський список технологій, про які ви лише чули, наводити не варто. Краще вказати менше, але те, з чим ви реально мали справу на практиці і в чому орієнтуєтесь.

Програміст Резюме Та Його Особливості

Почніть з основних (наприклад, Python), продовжте стандартами в індустрії (наприклад, Docker, Kubernetes), закінчіть специфічним (наприклад, ELK). Пишіть технології, в яких ви або добре розбираєтеся, або у вас був цінний досвід. Не зазначайте те, з чим майже не працювали або працювали давно й нічого не зможете розповісти — вас обов’язково запитають. Описуєте його у зворотному хронологічному порядку, тобто останній досвід має бути зверху.

Краще уточнювати, що було основним і з чим стикалися додатково. Взагалі, це не обов’язково, але бажано. Вам би хотілося побачити майбутнього колегу або підлеглого? Ваш зовнішній вигляд може багато про вас розповісти.

Що більше рекомендацій, то краще. Структура резюме програміста, про що в ньому обов’язково написати, а про що промовчати в світлі специфіки професії, як бути кандидату… Це може бути перелік ваших захоплень, хобі, позитивних якостей і сильних сторін. Бaчте, Ярославо, по іменах на кшталт Mykola, Mykyta, навіть й Dmytro, закордонному рекрутеру важко визначити стать. Навіть до мене польські рекрутери зверталися в жіночому роді, бо в Польщі є жіноче ім’я Nikola. І взагалі, 1 сторінка — це North Star, але ніяк не hard and fast rule.

Резюме для програміста зразок та поради

Ціль супровідного листа — показати, чому саме ви підходите на дану вакансію і чому саме ваше резюме варто розглянути. Таким чином, фото у резюме може вплинути як у гарну, так і у погану сторону для кандидата. Тому, якщо у кандидата немає підходящої фотографії, тоді краще вже резюме без фото». При складанні рекомендується використовувати хороший зразок. Резюме програміста повинно відображати не тільки ділові навички, але й стиль життя.

Коли Резюме Вже Написано

Також у кінці документу можна додати розділ із контактами спеціалістів, які можуть скласти на вас рекомендації. В резюме треба вказати , що ти хочеш врятувати світ зменшуючи кількість ідіотів які хочуть залишитися тут працювати. Ну коли усе життя працювати для сусідньої агресивної країни, то звідки ж візьмуться такі особливі знання. Журнал корисних порад на кожен день – для дому, по догляду за собою і здоров’ю. ІНФОРМАЦІЯ, ОПУБЛІКОВАНА НА САЙТІ, ПРИЗНАЧЕНА ТІЛЬКИ ДЛЯ ОЗНАЙОМЛЕННЯ І НЕ ЗАМІНЮЄ КВАЛІФІКОВАНУ МЕДИЧНУ ДОПОМОГУ!

Адже неважливо, на якій конкретній технології ви зробили проєкт, якщо ви його зробили і якщо ваш досвід є релевантним до вимог компанії. Але я бачив багато успішних резюме і з протилежним підходом. Це дуже погана ідея розміщувати так інфраструктуру. Ви розумієте скільки запитів до бд продукується під час одного реквесту? А ще те що кожен tcp пакет буде мати той пінг що ви сказали. Хоча мені не віриться що через пів світу у вас пінг всього 9мс.

— додати короткий опис вашого досвіду та навичок, які відповідають даній вакансії. Що більше мов ви знаєте, то краще. Тож не соромтеся, вказуйте все, що знаєте.

Резюме для програміста зразок та поради

Додаткова інформація – явно зайва нав`язалива інформація. Має сенс для молодих спеціалістів віком до 30 років. Непогано створити резюме двома мовами. Зрозуміло, до резюме іноземною мовою висуваються ті самі вимоги щодо оформлення, грамотності та стилістичної єдності, що й до резюме українською мовою. », — питання, яке хвилює практично кожного, хто шукає роботу. І у Work.ua є розгорнута й чітка відповідь.

Найпоширеніші Помилки

1.5 — 2 сторінки, коли є що написати — це цілком адекватно і дуже розповсюджено. Ще мені не подобається повна відсутність інформації щодо 1.5 років роботи в перших двох (трьох?) компаніях. Мені здається, що в сучасних умовах резюме можна в загалі не писати. Достатньо в LinkedIn поставити в Open to finding a new job. Не вказуйте зовсім нерелевантну освіту, хіба що це перетинається з майбутньою роботою.

Якщо ви хочете розбавити гумором або підійти креативно, будьте органічні, попрацюйте зі стилем в цілому». — Нагромадження — краще вказувати крайні три місця роботи і описувати тільки ключові завдання, так би мовити, по суті. Також корисним буде вказати досягнення або те, що ви до них відносите, чим можете пишатися. Я розумію, що ідея була в тому, щоб вмістити все резюме на 1 сторінку, але на мою думку це погіршило якість резюме. Хоча б одне речення для підсумку року роботи варто додати. Вкажіть кілька рядків про технології та навички, якими володієте.

Розділ «Про себе» Деякі претенденти даний розділ плутають з навичками, відображаючи такі… Наголосіть на вашій амбітності і любові до справи. Ну і головною частиною вашого резюме будуть професійні навички,…

Якщо ви працювали у великій кількості компаній, то початкові позиції не варто описувати взагалі, сконцентруєтеся на останніх. Цікаво а буде колись опитування яким має бути HRша в очах кандидата? Типу відписує коли кандидат не підходить і тому подібне… Я вважаю що люди з таким рівнем які працюють в ХР як зараз не мають права розказувати яким резюме вони віддають перевагу, бо ці люди ніразу не профі.

Ще Статті

Вказуйте бажану посаду, бо може бути незрозуміло з попереднього досвіду, на яку посаду ви претендуєте. Наприклад, ви хочете спробувати себе на позицію Senior, а в резюме такого досвіду не було. Або у вас в резюме є ролі, де ви керуєте командою, але в новій До університету з презентацією компанії вам робити цього не хочеться. Якщо протягом роботи на працедавця було кілька проектів, то краще їх прописати окремо. Якщо проектів було дуже багато, то достатньо вибрати найбільш показові та актуальні для позиції, на яку ви претендуєте.

Вкажіть Професійні Навички

Раптом вашому майбутньому роботодавцю потрібен поліглот. Актуальний пошук резюме програміста в Москві. Більше 19 років hh.ru допомагає роботодавцям знаходити програмістів в базі резюме. А мені мабуть в резюме треба писати Ярослав(а), щоб не дай боже не визначили мою стать.

Відкрийте його в сусідній вкладці, підмічайте, як я застосував свої ж рекомендації. Доводиться зміритись з тим, що ти не військовий і від тебе буде приблизно 0 користі (ініціатива не брати мене у армію після школи була від військкомату). А ще з тим, що живу у Києві а не десь у трохи іншому місці де місцеві ТРО мають можливість принести якусь користь. Модне з2000-х поняття CV це насправді «життєопис», куррікулум вітае. Саме він і має бути максимально детальним. Резюме це і є «резюме», коротка характеристика, а радше навіть «висновок».

Наприклад, є велика різниця чи ти працював з AWS тільки на одному проекті чи на всіх. + без цього немає картини як саме ти розвивався по «хард» скілам. Не думаю, що додатково по одному рядку по кожному проекту сильно би збільшило резюме.

Bình luận

Tôn trọng lẫn nhau, hãy giữ cuộc tranh luận một cách văn minh và không đi vượt quá chủ đề chính. Thoải mái được chỉ trích ý kiến nhưng không được chỉ trích cá nhân. Chúng tôi sẽ xóa bình luận nếu nó vi phạm Nguyên tắc cộng đồng của chúng tôi

Chưa có bình luận. Sao bạn không là người đầu tiên bình luận nhỉ?

SEARCH